Primera Convenció de Primàries per la República

Aquesta es portarà a terme dissabte a Granollers. L’acte començarà a les 10 del matí amb la benvinguda per part del regidor de la Cup d’Arenys de Munt, Josep Manel Ximenis i Mercè Feliu, portaveus de la Coordinadora Primàries per la República.

Seguidament es farà un debat que portarà per títol “La veritat de l’1 d’octubre” i una discussió i, si s’escau, l’aprovació del document “El segell Republicà”. Josep Manel Ximenis explica que aquest document conté uns principis i uns valors vinculats  a la república catalana i al mandat de l’1 d’octubre.

A les 12 del migdia es farà la presentació del funcionament de la coordinadora nacional, per part de Josep Manel Ximenis. A l’acte també es portaran a terme diferents xerrades sobre els passos a seguir per fer una coordinadora a nivell local, bastir la república des dels ajuntaments i les primàries com a revolució cultural.

Pel que fa a nivell local, Ximenis explica que a Arenys de Munt hi ha gent interessada en bastir aquesta llista unitària, i que ha parlat amb diferents partits polítics sobre aquest projecte. Ara està a l’espera de veure com es comença a articular.

L’acte és obert i tindrà lloc aquest dissabte al Teatre Auditori de Granollers.