Primer dia d’aplicació de mesures per aturar el coronavirus

Avui els centres educatius ja han tancat com a mesura de prevenció del Coronavirus. A Arenys de Munt aquesta mesura afecta a tots els centres tant d’educació primària, com secundaria i escoles bressol, així com també l’aula de música i l’aula d’adults. La regidora d’ensenyament, Tònia Vila, explica està previst que les classes recuperin la normalitat el 27 d’aquest més.

Tònia Vila també avança que l’Ajuntament ha publicat un nou decret en el que si detallaran noves mesures com la suspensió de les activitats a la Masia de Can Borrell, el tancament de l’aula d’exposicions i la suspensió de suspès l’activitat de mercat els dos propers dilluns. Podeu accedir al decret clicant aquí: Dec. 84 Mesures coronavirus 2

I també s’han suspès les activitats que s’havien de fer amb motiu del Dia Internacional de les dones. Recordem que avui s’havia de fer la xerrada “El món laboral, una injustícia per a les dones” i una classe oberta de Bollywood. També el Centre Moral ha decidit suspendre les activitats culturals programades per aquest cap de setmana. Concretament avui s’havia de fer l’últim concert del cicle Sonagust amb l’actuació de Dans Igbern i diumenge la projecció de Toy Story 4.