Prèvia esportiva del cap de setmana. Compromisos per tots els equips arenyencs

Comencem aquesta prèvia parlant d’hoquei perquè el Centre d’Esports Arenys de Munt Solar Tradex disputa la darrera jornada de la fase regular. Visitarà la pista del Reus amb l’objectiu d’intentar sumar els 3 punts. L’Arenys de Munt tindrà un ull també al partit del Girona perquè una ensopegada del gironins permetrà als arenyencs obtenir el factor pista de cara al playout. Escoltem al tècnic, Enric Daumal Saurí.

Passem al futbol sala. Ens centrem primer en el masculí, que disputa la 26a jornada de la 3a divisió. Ho farà en la seva visita a la pista del Sant Quirze, 6è classificat i 3 punts per sobre dels de Gerard Artigas Torrent. Els arenyencs buscaran una nova victòria que certifiqui la permanència.

I per la seva part, el femení disputarà la 22a jornada de la 1a divisió. Rebrà al Cardedeu, 5è classificat amb 29 punts, mentre que l’Arenys de Munt és 3r amb 40, cada vegada més a prop del 2n classificat. Escoltem la prèvia del tècnic arenyenc, Joan Jové Peralta.

I en el bloc del futbol, hem de destacar que el Sénior torna a la competició. Ho farà davant del Cabrils.

I els veterans, ja amb l’ascens assegurat, es desplaçaran al camp del cuer, el Cardedeu, per disputar la 24a jornada de lliga. Escoltem al tècnic, Raul Serrano Garcia.