Prèvia esportiva del cap de setmana

Després de l’aturada pel pont de la puríssima torna l’activitat esportiva. Comencem aquesta prèvia parlant d’hoquei perquè el Centre d’Esports Arenys de Munt Solar Tradex es desplaça fins la pista del Tordera en el primer derbi de comarca de la temporada. L’Arenys de Munt arriba a la cita després de la victòria a la pista del Sant Feliu. Serà un duel de màxima exigència pels d’Enric Daumal perquè s’enfronten a un rival que té els mateixos punts que el conjunt arenyenc. Escoltem la prèvia.

Repassat l’hoquei és moment ara de conèixer els partits del futbol sala. Primer ens centrem en el masculí que juga a la pista de Canet, també en derbi. L’Arenys de Munt és 8è a la taula i s’enfronta al 2n classificat. Per tant, es preveu un partit complicat pels de Gerard Artigas. Escoltem al tècnic.

I ara toca parlar del femení. L’equip de 1a divisió rep demà dissabte al líder de la competició, l’Indústries Santa Coloma, que només coneix la victòria en el que va de lliga. Serà un repte motivador per les de Joan Jové.

Repassats els dos partits de futbol sala ens centrem ara en el futbol. El primer equip es desplaça al camp del Calella en la 11a jornada de la 4a  catalana. Els de Cristian Pajuelo visiten la casa dels antepenúltims amb l’objectiu de trencar la mala dinàmica i sumar els 3 punts.

I per últim hem de parlar de bàsquet. L’Amunt Basquet juga aquí a casa davant el Club Bàsquet Llinàs del Vallès en la 10a jornada de lliga. Els de Xavi Morago arriben en mal moment i sumen diverses jornades sense conèixer la victòria. Escoltem la prèvia de l’entrenador.