Presentació del projecte de l’Institut “Nosaltres fem la història: la història no s’ensenya, es viu”

L’Institut Domènec Perramon d’Arenys de Munt no ha guanyat finalment els 20 mil euros de la beca Carles Capdevila que es van entregar ahir a l’Auditori CosmoCaixa. Tot i així és important haver quedat com a finalistes, entre els 110 projectes que es van presentar.

Es tractava del projecte “Nosaltres fem la història: la història no s’ensenya, es viu”, planificat des del departament de ciències socials, i enfocat en canviar la metodologia a l’hora d’ensenyar ciències socials.

Eva Pinyol, professora d’història de l’Institut s’ha mostrat orgullosa del resultat, ja que considera que és un reconeixement important.

Durant aquesta setmana, aquest projecte l’estan treballant els alumnes de 1r en el crèdit de síntesi, classificant i estudiant fotografies, textos i objectes relacionats amb la història d’Arenys de Munt.

Divendres al mati, els alumnes presentaran els seus treballs davant dels professors i a 2/4 de 7 de la tarda hi haurà la presentació institucional, que comptarà amb membres del consistori. Serà a la sala municipal d’exposicions.

L’exposició es podrà visitar durant aquest cap de setmana.