Potenciar l’anglès a les escoles de primària i a l’Institut s’iniciarà un pla lector

Avui ha començat el curs escolar, amb normalitat a Arenys de Munt. L’escola l’Escola Sant Martí compta amb dues línies a tot el centre i dos grups triplicats que són primer i tercer, i la plantilla de mestres està tota coberta. En total seran uns 430 alumnes i com cada any els més petits entraran de manera esglaonada.

El seu director, Lluis Llovet explica que igual que als altres cursos, l’objectiu és que els alumnes es sentin a gust en el centre i formar-los perquè tinguin ganes de ser crítics i de transformar la societat.

Pel que fa a les novetats destaquen dos projectes importants com tractar els ambients d’educació infantil i primària a partir d’activitats transversals, i l’increment de l’anglès en l’activitat de l’escola.

A l’Escola Sobirans, la directora del centre, Estela Pujol, ha comentat que l’entrada ha anat molt bé i amb tots els mestres en plantilla.

L’objectiu del curs serà donar el màxim de qualitat educativa amb atenció a la diversitat i atenent la part emocional i social de l’alumne.

Pel que fa a les novetats, al curs d’enguany es potenciarà la llengua anglesa i es comptarà amb una nova part de l’hort.

I demà dijous començarà el curs de la temporada 2018-2019 a l’Institut de Secundària Domènec Perramon.

El seu director, Joan Duran ha explicat a l’informatiu que l’objectiu d’enguany és donar continuïtat als projectes marcats fa dos anys, quan es va produir el relleu en la direcció.

Pel que fa a les novetats,  en aquest curs s’iniciarà un pla lector. Després del segon pati, tots els alumnes del centre llegiran el que vulguin (diaris, llibres, revistes) durant 20 minuts amb l’objectiu d’incentivar la lectura i millorar la comprensió lectora.

Aquest any només hi haurà un curs a 1r de batxillerat, això suposa una pèrdua de dos professors i mig. Joan Duran explica que tractaran de que els afecti el menys possible.