Pomes de relleno, el joc educatiu de construcció “La Città Infinita” o Cabareta, propostes de la Festa Major

30 persones van participar a les jornades pràctiques d’elaboració del relleno. Aquestes van ser a càrrec de Cinta Morella. A més d’aprendre a fer el relleno es va poder degustar de les pomes i del pastís de relleno.

Nuria Vilaró de l’Associació de la Part Alta, explica que s’ho van passar d’allò més bé i es mostra molt contenta per la presència de persones joves a les jornades.

Ara les pomes de relleno i el pastís els podrem comprar a la 23à Mostra de relleno que es farà diumenge, diada de Sant Martí. Serà a partir de les 12 del migdia a la riera.

Seguidament es farà la recepció dels Martins i Martines d’Arenys de Munt. Serà a 2/4 d’1 a la Plaça de l’Església.

I aquest any entre les propostes infantils, trobem el joc educatiu de construcció “La Città Infinita” que s’ofereix demà i divendres al matí a les escoles i aquests mateixos dies a la tarda obert a tothom. També dissabte al matí serà obert a tothom.

La regidora de festes, Tònia Vila, ha explicat que estan molt contents de portar aquest joc educatiu de construcció i cooperació per crear i recrear espais urbans utilitzant exclusivament peces de fusta reciclada.

La regidora també ha parlat del pregó que serà aquest any a càrrec de Ràdio Arenys de Munt amb motiu del 35è aniversari i de l’Aula de Música que en 10 anys s’ha consolidat com una escola de referència a la comarca.

I entre les propostes per divendres amb motiu de la Festa Major arriba l’espectacle “Cabareta”. Serà a 2/4 d’11 de la nit, a la Sala Municipal, amb entrada gratuïta.

L’espectacle recupera l’esperit de la Barcelona canalla dels anys 20 i 30 del segle passat, i fins a l’actualitat. Un homenatge a Maria Aurèlia Capmany, Guillermina MottaNúria Feliu i Mary Sampere, i també a Ángel Pavlosky i a El Molino.

És un cabaret en clau femenina i política amb l’actriu Maria Molins i la pianista Bárbara Granados i l’acompanyament musical de Dick Them i Miquel Malirach, sota la direcció de Joan Maria Segura.

També divendres tindrem a ¾ de 12 de la nit, a la carpa de Can Globus, nit de versions amb The Covers Band i DJ Albert Maynou.