Poemes, llibres i roses… tot a punt per Sant Jordi

Avui des dels directes del Cafè del Matí hem sortit al carrer buscant els protagonistes de Sant Jordi. I uns d’aquests protagonistes són els poemes. I els que han recitat poemes aquest matí han estat els alumnes de l’Escola Sobirans. Han baixat fins la Plaça de l’Església per omplir-la d’alegria i poesia. Hem pogut parlar amb algun d’ells i ens han explicat que, a banda del recital de poesia, a la tarda faran una gimcana de Sant Jordi.

I evidentment, una altra de les protagonistes, si no la que més, és la rosa. Per parlar de roses hem baixat fins al Bouquet, on ens ha atès la Sònia Viver i ens ha explicat que un any més, la rosa vermella, la clàssica, serà la més venuda.

I més activitats relaciones amb Sant Jordi. Per exemple, el grup Rau Rau ens proposa “La divertida llegenda de Sant Jordi”. Serà diumenge, a les 6 de la tarda a la Sala Corrioles del Centre. És un espectacle d’animació on els dos actors han de representar “LA LLEGENDA DE SANT JORDI”. Els dos actors són una mica pallassos i no saben ben bé com explicar la llegenda. És per això que l’ajuda del públic serà del tot necessària per poder explicar la llegenda. De fet, ens han fet arribar que del públic escolliran un Cavaller molt heroic perquè salvi a la Princesa, que haurà sortit del concurs de Crits que prèviament hauran fet.