Ple extraordinari i telemàtic per aprovar qüestions vinculades a la CoVid-19

El proper dilluns es farà un Ple extraordinari telemàtic, que serà el primer que es podrà seguir pel canal de YouTube de l’Ajuntament. L’ordre del dia inclourà, entre altres punts, les prestacions econòmiques i subvencions per pal·liar els efectes de la COVID-19. Recordem que la intenció del Govern municipal és destinar al voltant del mig milió d’euros a diferents ajudes repartides en diferents àmbits. L’alcalde d’Arenys de Munt, Josep Sánchez, explica que en aquest ple es presentarà una modificació d’un import de 300 mil euros i més endavant se n’aprovarà una altra amb els diners restants.

A banda de la modificació de crèdits es proposa la modificació de les bases generals de prestacions econòmiques de caràcter social, la concessió de subvencions per al sector comercial i de serveis, per a les empreses per al foment de la contractació i pel servei de menjador de les escoles bressol.

I també es presenta la proposta de nomenament del Doctor Oriol Mitjà com a “fill predilecte d’Arenys de Munt”. Recordem que la proposta la va fer Junts per Arenys de Munt ja que creuen que Oriol Mitjà ens representa a tots sense exclusions, donant esperança i il·lusió per al futur de la humanitat, perquè aquesta sigui més sostenible i igualitària. Carles Mora, de Junts x Arenys de Munt, explica que Oriol Mitjà és mereix que Arenys de Munt li faci aquest reconeixement i l’anomeni fill predilecte.

El Ple extraordinari telemàtic, serà el proper dilluns a les 6 de la tarda i es podrà seguir pel canal de YouTube de l’Ajuntament.