Ple de derrotes aquest cap de setmana. L’hoquei almenys va guanyar la semifinal de la Lliga Catalana però va caure a la final

L’Arenys de Munt cau davant el Sant Just a la gran final de la Lliga catalana OK Plata per 5 a 0. Els arenyencs van obtenir la plaça després de superar al Barça a les semifinals a la tanda de faltes directes. Malauradament a la final no va ser possible endur-se la victòria. El resultat pot semblar abultat però segurament hagués estat més ajustat si l’Arenys de Munt hagués estat més encertat de cara a porteria. Escoltem la valoració que en fa l’entrenador, Enric Daumal.

Repassat l’hoquei hem de tractar ara el futbol sala, que debutava aquest cap de setmana. Ho va fer amb derrota, per 4 gols a 2 a la pista de l’Eixample en l’estrena de Gerard Artigas a la banqueta. L’Arenys de Munt va començar per davant al marcador però el no saber “matar” el partit els hi va passar factura. Escoltem al tècnic.

És moment ara de parlar de futbol, que va caure al camp del Sant Cebrià per 2 gols a 1. Un partit amb polèmica. L’Arenys de Munt es queixa d’algunes decisions arbitrals que van marcar el resultat de l’enfrontament. Així ho valora l’entrenador, Cristian Pajuelo.

I per últim hem de repassar el bàsquet, que també va caure. Ho va fer davant el Sant Pol per (50-58) en un partit igualat que finalment es van endur els visitants. Escoltem a l’entrenador arenyenc, Xavi Morago.