PIMEC i l’Ajuntament s’han reunit amb l’objectiu d’acostar postures i generar sinergies

PIMEC, les petites i  mitjanes empreses del Maresme – Barcelonès Nord i l’Ajuntament d’Arenys de Munt s’han reunit amb l’objectiu de generar sinergies en matèria econòmica municipal.

En la reunió han participat l’alcalde, Joan Rabasseda, i el primer tinent d’alcalde, Josep Sánchez, mentre que per part de PIMEC han participat el president Joan Pera i el delegat territorial de la patronal, Damià Fernández.

Durant la trobada s’han tractat diferents qüestions, com la necessitat de fer arribar correctament la fibra òptica al polígon industrial que l’ajuntament porta lluitant ja fa temps. El regidor de promoció econòmica, Josep Sánchez, fa una valoració molt positiva d’aquesta reunió.

A la reunió també es va parlar, entre d’altres, de la capacitat que té PIMEC per donar suport a iniciatives locals com ara en emprenedoria, subvencions, o en la creació del futur local de servei a l’emprenedor.

La reunió s’emmarca dins les actuacions que realitza la patronal amb la voluntat de dinamitzar el teixit productiu del Maresme, aprofitant les aliances amb els municipis de la comarca.