Perd el primer equip d’hoquei però futbol i futbol sala guanyen partits complicats

En hoquei, l’equip entrenat per Raul Castillo va caure dissabte per 5 a 3 a la seva visita a la pista del Manlleu en partit corresponent a la 8ena jornada de l’OK Lliga Plata. Amb aquest resultat l’Arenys de Munt perd el liderat a mans del Mataró i es queda a 2 punts de la primera posició.  Raul Castillo va lamentar que l’Arenys de Munt anés sempre a remolc del marcador i destaca la superioritat del Manlleu.

En la propera jornada el Centre d’Esports Arenys de Munt rebrà la visita del Mataró.

En futbol, l’equip de 4a catalana dirigit per Cristian Pajuelo va sumar una victòria molt important davant el Rocafonda per 4 gols a 3. Amb aquesta victòria i amb la combinació de resultats que es van produir , l’Arenys de Munt es col·loca 4t a 4 punts del líder. L’entrenador destaca el treball realitzat per l’equip ja que va ser un partit molt complicat.

I per últim, en futbol sala, destaquem la gran victòria per la mínima de l’equip entrenat per Tati Torres. L’Arenys de Munt es va desfer del Xarxa Horta per 3 gols a 2. Gràcies a aquest triomf, els arenyencs es col·loquen 3ers amb 22 punts, empatats amb el segon, el Caldes, i a 3 punts del líder, el Pou Escorial. Escoltem les declaracions de Tati Torres.