Per endavant un nou cap cap de setmana esportiu ben intens. A banda de la Final del Mundial, juguen tots els principals equips

Comencem parlant d’hoquei perquè el Centre d’Esports Arenys de Munt Solar Tradex disputa un partit transcendental. L’Arenys de Munt es desplaça fins a Girona per jugar davant el Girona en la 12a jornada de l’OK Lliga. Els d’Enric Daumal Saurí afronten un partit d’alta tensió i molt igualat. Només 1 separa a l’Arenys de Munt del Girona.

Passem al futbol sala, que retorna a la competició després de l’aturada de la setmana passada. L’equip masculí rep al Sant Quirze, 8è classificat, en la 11a jornada de la 3a divisió. Per la seva part, els de Gerard Artigas Torrent són segons però només 2 punts per davant del rival.  Així espera el partit l’entrenador arenyenc.

Moment de centrar-nos ara en el femení, que es desplaça a la pista del Cardedeu, 3r classificat, en la 9a jornada de la 1a divisió. L’equip dirigit per Joan Jové Peralta és 2n, dos punts per sobre del Cardedeu. Per tant, es presenta un duel de màxima exigència. Escoltem al tècnic.

Repassat el futbol sala, ens anem fins al futbol. El Sènior A rep al Cabrils en la 12a jornada de la 4a catalana.

I per últim, hem de repassar el compromís dels veterans, que reben al Cardedeu en la 11a jornada de lliga. Els de Raul Serrano Garcia buscaran mantenir-se en el liderat.