Pep Artigas debuta al Parlem del Poble com a cap de llista de JuntxAdM i defensa un poble més viu i que tregui més profit dels seus trets diferencials

La temporada del Parlem del Poble s’acosta al seu final. Divendres es va celebrar el penúltim programa del curs que va estar marcat pel debut de Pep Artigas com a cap de llista de Junts x Arenys de Munt de cara a les eleccions del maig del 2023. Pep Artigas es va estrenar al Parlem del Poble com a nou alcaldable per Junts x Arenys de Munt de cara a les properes eleccions municipals. Artigas assumeix el repte amb il·lusió, modèstia i amb ganes en un moment en el que s’ha marcat com a objectiu construir un projecte de poble que pugui explicar als veïns.

Preguntat sobre si li agrada com està Arenys de Munt ara mateix, Artigas no va poder deixar de banda el seu sentiment cap al poble i va dir que sí. Tot i això sí que creu que el poble ha perdut vitalitat i que es troba en “una fase àtona”.

En aquesta mateixa línia, tan Pep Artigas com el coordinar del partit, Miquel Lladó, van coincidir en que Arenys de Munt té més potencial del que s’està explotant ara mateix i que això és responsabilitat de tothom, tan de l’administració com de la ciutadania.

Al programa de divendres també es va tractar una de les recents problemàtiques que han sorgit al poble: l’actuació al clavegueram del carrer Generalitat. Miquel Lladó va dir que no es tracta de criticar però que no entenen perquè al desembre de l’any passat es va decidir re-asfaltar la zona sense comprovar l’estat de les clavegueres.

Aquestes i també altres qüestions les poden escoltar de forma ampliada al web de la ràdio, a la carta.