Pel regidor del PP l’1 d’Octubre no va ser un dia important

El regidor del PP, Ramon Planas, va visitar divendres els estudis de Ràdio Arenys de Munt al programa Parlem del Poble. Bona part del programa va servir per parlar de la tasca política del partit des de l’òptica municipal, però també establint relació amb la situació política actual al país.

En aquest sentit Planas va comentar que tan li fa quin nom es posi a la placeta de la riera a l’alçada del Bellsolell, però que si li posen de nom Placeta del’1 d’Octubre portarà una queixa al Ple. Per a ell aquella data no té cap importància.

El regidor popular va lamentar en diverses ocasions que  el govern municipal, posi la qüestió ideològica i identitària per davant de propostes municipals bones per al poble. Si ho fan, els demana llavors que no es queixin quan l’oposició els fa una crítica intensa.

Durant el programa Planas va comentar una proposta concreta del PP per reactivar el turisme a Arenys de Munt. Si ell fos regidor de turisme impulsaria trobades de motos, cotxes antics, o esdeveniments similars perquè vingués gent de fora a veure-ho i compressin al poble.

El programa sencer el podeu escoltar a la secció de programes a la carta a la pàgina web de Ràdio Arenys de Munt.