Partides més destacades de les regidories de Cultura, Ensenyament i Festes

Pel que fa a la regidoria de Cultura, la seva regidora Tonia Vila ha explicat que el seu pressupost total serà de 90.700 euros. Es mantenen les partides pel Festival de Música mediterrània, les activitats de la biblioteca, els premis en actes culturals, les subvencions al grup fotogràfic i el Festival de Santa Florentina. Com a novetat, aquest any s’incorporarà el festival de música Essencials.

A més a més, a través del procés participatiu, es destinaran 5.000 euros a programar activitats lúdiques i culturals a la riera els diumenges d’estiu. Com és habitual, també es destinaran 12.500 euros al conveni amb el Centre Moral, 10.000 a la subvenció d’entitats i una partida de relacions internacionals per Feytiat.

Pel que fa a la regidoria d’Ensenyament, enguany comptarà amb un total de 320.000 euros, la majoria dels quals van dirigits a les escoles. Es destinaran 2000 euros a a revista d’ensenyament, 18.000 euros al manteniment dels edificis i 18.000 euros més per millores a l’escola Sant Martí.

La resta anirà destinat a l’Escola Bressol, a l’Escola d’Adults i a la de Música. També es destinarà una part a la campanya Anem al teatre programada per les escoles de primaria.

Per últim, la regidoria de Festes comptarà amb un pressupost de 60.000 euros que es destinaran a organitzar la festa del Remei, la Festa Major, el Carnaval, la festa de Nadal, el Tió i el Parc de Nadal.

Cal destacar que els actes culturals de la Festa Major es paguen a través de la regidoria de Cultura i no de la de Festes.