Parlem dels precs i preguntes del darrer ple de l’Ajuntament d’Arenys de Munt

El regidor del PP, Ramón Planas, va preguntar sobre les rampes de la zona de l’aparcament del Bellsolell. Segons Planas, aquestes passeres tenen algunes deficiències, com per exemple, que els arbres o el material del terra poden dificultar el pas.

El regidor d’obres publiques, Àngel Castillo, va explicar que es tracta de passeres destinades, sobretot, a la contenció de la sorra. Va estar d’acord en el fet de que la seva situació en relació als arbres no és estètica, però també va recordar que ara es pot accedir al pàrking per l’entrada principal.

Ramón Planas també va preguntar sobre el que ell considera deficiències de l’edifici on hi ha l’Esplai dels jubilats. Va voler saber si hi ha alguna mesura planificada i, en cas afirmatiu, quin serà el termini de l’actuació.

La regidora de la Gent Gran, Marta de la Iglesia, va assegurar que el problema venia donat per la falta del sostre a la zona de les escales, que va donar problemes en els dies de pluja, però que un cop instal·lat el sostre, el problema ha quedat resolt.

Sobre l’Esplai també va preguntar la regidora del PSC, Àngels Castillo. En concret va preguntar sobre el cost total de la remodelació del local. Marta de la Iglesia va contestar que de moment les obres no han finalitzat. Tot i així s’han gastat 30 mil euros en el bany nou i 53 mil amb la remodelació del bar i les escales noves.

Àngels Castillo també va preguntar sobre quins tallers gratuïts que ofereix la Diputació s’han demanat envers la campanya del 25N.

L’alcalde Joan Rabasseda, va explicar que no se’n ha demanat cap, i que els tallers que es fan els son els que porta a terme l’Institut Domènec Perramon. L’alcalde també va parlar dels actes que es fan per commemorar aquest dia.

La regidora del PSC també va preguntar sobre la despesa de la Festa Major i les festes de joventut. Sobre la Festa Major no se li va respondre per indisposició de la regidora de festes, però per part de joventut, el regidor Àngel Castillo va informar que hi ha 14 mil euros per totes les festes de joventut de tot l’any, i les va desglossar.

I finalment es va preguntar sobre el funcionament del bus. El regidor de mobilitat, Àngel Castillo, va recordar que es va demanar als vilatans que presentessin queixes i tan sols es van rebre 14. Tot i així es va fer una trobada amb els responsables.

A banda, el regidor també va explicar que a principis del 2018 es posarà en marxa un servei via GPS per saber els horaris del bus i la seva posició en tot moment.

Com sempre recordem que si voleu escoltar el ple sencer el trobareu al web de Ràdio Arenys de Munt.