Parlem del pressupost de les regidories de gent gran, sanitat i esports de l’ajuntament que porta la regidora Marta de la Iglesia

Pel que fa a gent gran, aquest any acabarà la fase final de les obres de l’Esplai, que té una dotació econòmica de 45 mil euros. S’acabarà l’escala exterior, i es faran dos banys adaptats i una sala polivalent.

També per la gent gran es mantenen les passejades, que tenen molt d’èxit i es farà la festa de la gent gran durant tota una setmana.

En esports aquest any s’estalviaran diners amb la consergeria del pavelló de Can Zariquey, ja que se’n farà càrrec l’empresa que construirà les 8 pistes de pàdel. Obres que començaran la primera setmana de març i que tindran una durada de tres mesos.

En esports també es faran millores en el camp de futbol com ara canviar reixetes o les xarxes.

En el pressupost també es contempla una partida més significativa per la piscina municipal, per fer millores a la gespa, en l’arbrat o en els filtres d’aigua.

I pel que fa a la regidoria de sanitat s’està treballant en potenciar el menjador social per les persones grans que viuen soles, per això també es farà una campanya per canviar el nom del menjador.

En sanitat també es mantindran les xerrades que es fan al llarg de l’any, sobre l’Ictus, sobre el funcionament dels desfibril·ladors o sobre les que es fan per millorar la nostre alimentació.