Parlem de les afectacions per la covid 19 amb la regidora Montse Batista, que porta les regidories de gent gran, participació i acció social

En Gent gran, com ja és sabut, la major incidència es va produir a la Residència Verge del Remei on es van detectar nombrosos casos de COVID. Per sort, la residència no ha patit les conseqüències en aquesta segona onada.

A banda d’això, Montse Batista explica que la pandèmia ha obligat a endarrerir i fins i tot a anul·lar algunes de les activitats dirigides als més grans.

El Coronavirus també ha tingut un gran impacte en la regidoria d’Acció Social. Concretament s’ha triplicat la demanda del servei del Banc d’Aliments.

En aquest mateix sentit i per tal d’ajudar a les famílies a pal·liar els efectes econòmics de la COVID, l’Ajuntament va incrementar les partides pressupostàries de la regidoria d’Acció Social.

I pel que fa a participació, explica que de moment no es poden convocar consells municipals, però espera que abans de finals d’any es pugui convocar el consell de la gent gran.