Parlem amb l’alcalde d’algunes de les seves regidories. Concretament de les carteres de Governança, urbanitzacions i turisme

Referint-se a Governança, Josep Sánchez, explica que l’objectiu és estar al costat del poble, facilitant la interacció entre l’Ajuntament i la ciutadania, i buscant la transparència.

En aquest mateix sentit, Josep Sánchez, avança que estudiaran una nova estratègia pel procés participatiu per tal d’aconseguir idees més ambicioses, i propostes que es desenvolupin al llarg de diversos exercicis.

En quan a urbanitzacions, l’alcalde es marca com a prioritat ajudar a posar en marxa projectes per les urbanitzacions no recepcionades que facin viable la recepció per fases d’alguns serveis.

Pel que fa a Turisme, des de l’Ajuntament tenen molt clar quines estratègies han de seguir per tal que la gent visiti Arenys de Munt. Aquestes estratègies estaran enfocades a atraure a un perfil de turista familiar que vulgui gaudir de les activitats lúdiques, de la gastronomia, i de l’entorn natural.

En aquest mateix sentit, Josep Sánchez explica que volen obtenir més equipaments per tal que els turistes puguin allotjar-se al poble.

A l’informatiu de demà us farem arribar les prioritats de les regidories restants: Promoció econòmica i Comerç, i economia.