Parlem amb la regidora Tònia Vila que porta les carteres de cultura, educació, transparència i comunicació

Pel que fa a Cultura, la regidora explica que continuaran potenciant l’activitat cultural i social d’Arenys de Munt, i donant suport a les entitats i associacions que organitzen actes al poble. A més a més, també marquen com a prioritat donar impuls a la Comissió de la memòria històrica.

Tònia Vila ha confirmat una nova edició del cicle Essencials, i ha avançat la tornada del Re-vers. La regidora també explica que estudiaran què fer de festival al Castell Jalpí. De moment per aquest estiu s’han programat 4 concerts.

I per últim en referència a Cultura, properament es demanarà a la Diputació la redacció del projecte de la nova biblioteca.

En quan a transparència, l’objectiu serà “apropar” l’administració local als vilatans, i seguir apostant per les eines telemàtiques.

Sobre la regidoria de Comunicació, Tònia Vila explica que valoraran quina és la millor manera de fer arribar al poble la informació referent a l’Ajuntament i les entitats.

D’altra banda, recentment ha tingut lloc la primera trobada de Tònia Vila amb el director de Ràdio Arenys de Munt, Oriol Leo, per conèixer la organització de l’emissora i per parlar d’alguns projectes a llarg termini.

I en referència a la regidoria d’Educació, Tònia Vila explica que seguiran treballant de la mateixa manera que fins ara, millorant en la mesura que poden les instal·lacions de les escoles.

De cara al proper curs, destaca el projecte musical Rockin, que treballaran els alumnes de l’Institut Domènec Perramon. Projecte que properament signaran amb el Departament d’educació.

Per últim, Tònia Vila avança que la intenció de l’Ajuntament és traslladar l’Aula de Música al Centre Cívic, un cop estigui finalitzat.