Parlem amb la regidora Montse Batista com a nova regidora de gent gran, acció social, participació ciutadana i salut pública

En quan a Acció social, Montse Batista explica que l’objectiu és ajudar a la gent del poble que ho necessiti. També volen crear una xarxa de col·laboració entre el Banc d’aliments, Radars i les entitats.

Com a regidora de Participació, Batista comenta que volen millorar la comunicació entre l’Ajuntament i els vilatans per tal que la gent els hi pugui transmetre les seves inquietuds.

Sobre Salut pública, la regidora avança que un dels objectius és millorar la convivència entre els animals i les persones.

I pel que fa a Gent gran, la regidora es marca com a prioritat aconseguir que aquest col·lectiu es senti part del poble i s’integri en el dia a dia d’Arenys de Munt.

Precisament, Montse Batista  juntament amb l’alcalde, Josep Sánchez, s’han reunit amb la junta de l’Esplai de jubilats, que els hi ha presentat les seves peticions entre les que hi destaquen una millora de la convivència a la plaça, i major col·laboració amb l’Ajuntament.

A més a més es va parlar de les obres que estan pendents i que està previst que comencin l’any vinent.

I parlant de l’Esplai, aquest diumenge comencen els balls d’estiu a la Pista Municipal. Serà a partir de 2/4 de 7 de la tarda i fins a 2/4 de 10 del vespre.

En aquesta ocasió es comptarà amb la música en viu de l’Elena, i com sempre hi haurà sorteig de regals a la mitja part.

El preu, que inclou una beguda, és de 3 euros pels socis i de 5 euros pels no socis.