Parlem amb la regidora Maria Àngels Gros, que porta les carteres d’urbanisme, igualtat de gènere, sanitat i habitatge

En matèria d’urbanisme hi destaca la construcció del Centre Cívic, que ja està en marxa, i la licitació de la tercera fase de l’obra de la riera, que es farà l’any vinent. També en un futur proper s’aniran urbanitzant carrers, com ara l’Avinguda Panagall.

Un altre projecte urbanístic que es farà l’any vinent, i que porta a terme l’empresa municipal Gusam, és l’adequació de La Cooperativa, on s’hi traslladarà serveis socials.

Pel que fa a habitatge, l’ajuntament reformarà l’actual habitatge d’emergència i el convertirà en social. A més també estudien la possibilitat de poder gestionar algun habitatge ja construït.

De del govern afirmen que l’habitatge social és una necessitat, i per això disposen de 300 mil euros del pressupost per poder adquirir-ne l’any vinent.

En temes d’igualtat de gènere, la regidora expressa que  és necessari treballar per la prevenció i la seguretat de les dones. També estudien la possibilitat de tenir una entitat de referència LGTBI.

I pel que fa a sanitat, continuaran fent pedagogia sobre la salut i realitzant les activitats que portava a terme l’anterior regidora, Marta de la Iglesia.