Parlem amb el regidor de l’ajuntament d’Arenys de Munt, Jordi Maimí, que porta les carteres d’esports, medi ambient, sistemes informàtics i sostenibilitat

Sobre Esports,  Jordi Maimí, explica que volen potenciar els valors esportius i el treball en equip. A més a més, treballaran amb els clubs del poble per tal que l’esport arribi al màxim de gent possible.

Pel que fa a infraestructures esportives, Jordi Maimí explica que estudiaran la viabilitat del tancament de la pista annexa del pavelló Torrent d’en Terra. També milloraran la pista interior del pavelló, i durant aquest estiu es renovarà tot l’enllumenat de l’edifici.

En quan a Sistemes informàtics, Jordi Maimí es marca com a prioritat potenciar i millorar la gestió dels tràmits online.

En aquest mateix sentit, des de l’Ajuntament també volen millorar la qualitat del wifi obert del poble a través d’una subvenció de la Unió Europea.

Pel que fa a Sostenibilitat, l’objectiu del nou govern és aconseguir subvencions que incentivin la instal·lació de plaques solars. Jordi Maimí explica que tenen molt clar que des de l’Ajuntament han de donar exemple, i per això estudiaran la possibilitat de continuar instal·lant plaques solars als equipaments municipals.

Des de l’Ajuntament també es comprometen a potenciar l’ús de vehicles elèctrics i a instal·lar nous punts de càrrega.

Referint-se a Medi ambient, el regidor avança que impulsaran noves campanyes de conscienciació per tal d’aconseguir una millora en la recollida selectiva, i així reduir l’impost d’escombraries.

Per últim, Jordi Maimí explica que també es centraran en el manteniment de camins i boscos, que han estat recentment afectats per les plagues.