La CUP no farà cap manifestació de suport a l’1-O a Arenys de Munt perquè donen per demostrat el suport popular al referèndum

Arran de les advertències de les forces jurídiques de l’Estat, la CUP Nacional ha fet una crida a concentrar-se aquesta tarda davant dels ajuntaments de tot el país. La convocatòria s’ha fet a través de les xarxes socials on, citem textualment: ‘davant de les prohibicions i suspensions, cal sortir al carrer’ i anima la ciutadania a fer-ho.

Maria Ballester, de la CUP d’Arenys de Munt, ha explicat que recolzen la convocatòria però que no la convocaran aquí a Arenys de Munt, ja que creuen que a la nostra població hi ha un suport massiu al referèndum i prefereixen treballar en altres convocatòries a l’espera de com vagin els esdeveniments.

Les concentracions tindran lloc avui a les 8 del vespre en defensa de la llei del referèndum. En el cas de Barcelona, hi ha convocades diverses concentracions. A les 7, a les places dels barris i després, a les 8, a la plaça de Sant Jaume.