Tot llest per a la Diada Nacional 2017

Dilluns és la Diada Nacional de Catalunya i a Arenys de Munt ja està tot a punt per a celebrar-la com cada any. Els actes institucionals començaran aquest any a les 10 del matí al cementiri amb una ofrena floral als “Defensors de Catalunya”. Posteriorment, a les 11 i a la plaça de l’Església, es farà la tradicional hissada de la senyera al campanar i la interpretació del Cant de la Senyera.

Seguirà l’acte amb la intervenció de l’alcalde que llegirà el Manifest Instituicional, es cantarà l’Himne dels Segadors, i en acabar hi haurà ballada de sardanes amb la Cobla Tres Vents. Durant la ballada es farà un lliurament d’un obsequi a la puntaire de més edat d’Arenys de Munt i, mentrestant, a la riera hi haurà la fira d’artesania, així com la 5a Biennal de Fotografia ImatgArt.

Ja, a la tarda, i coincidint amb la manifestació organitzada per l’ANC i Òmnium Cultural, l’Assembla Nacional d’Arenys de Munt organitzarà els autocars cap a Barcelona per participar a la concentració. L’acte que es farà durant la Diada consistirà en un signe de “+” entre el Passeig de Gràcia i el carrer Aragó.

Els tickets de ‘autocar per assistir a la Diada i les samarretes es poden adquirir al Boli Blau i a la paradeta de l’ANC que hi haurà dissabte i diumenge al matí a la Plaça de l’Església.