Noves propostes pel segon cap de setmana del Re-Vers

Aquest cap de setmana continuen els actes que programa el tercer cicle Re-Vers.

Dissabte a les 6 de la tarda es representarà l’espectacle infantil Bestiari, inspirat en poemes de Pere Quart (Joan Oliver) i a càrrec de la companyia L’Estenedor Teatre. Serà a la Masia de Can Borrell. David Laín, de l’Estenedor, explica en què consisteix aquest bestiari i el seu origen.

En acabar, a 2/4 de 9 del vespre, es farà un maridatge poètic, amb Arnau Barangé com a sommelier i Kai Puig com a rapsode. Per participar-hi s’ha de fer inscripció prèvia a la Biblioteca. Ho explica Miquel Angel Moreno, del col·lectiu, Re-Vers.

Diumenge a les 12 del migdia hi haurà poesia amb David Caño i música amb Rusó Sala, Aleix Tobias i Miriam Encina, que presentaran el treball Desirem, també a Can Borrell.

Finalment, el divendres 18, Pau Riba i De Mortimers faran un concert a la masia de Can Rossell a les 9 del vespre, amb el títol Dioptria 50.

Aquesta és l’única actuació del 3r cicle Re-Vers que no es fa als jardins de Can Borrell i que és de pagament. El preu és de 10 € amb entrada anticipada. Les entrades es poden comprar a www.codetickets.com.