Nova convocatòria de la Mostra Literària d’Arenys de Munt

La Cultura no s’atura malgrat la situación de pandèmia. Un exemple és la nova convocatoria de la Mostra Literària municipal. Serà ja el segon any que la Mostra literaria es veu afectada pel Coronavirus, i s’ha hagut d’adaptar a la nova manera de fer de la societat, acceptant treballs en format telemàtic i amb els jurats reunits per videoconferència dictant el veredicte. Tònia Vila és la regidora de Cultura

Recordem que a la Mostra hi poden participar totes aquelles persones a partir de 6 anys que visquin al poble o hi estiguin vinculades per estudis o laboralment.,Les modalitats que es contemplen són la poesia, la prosa i els grups extraordinaris de microrelats i relats breus per a discapacitats intel·lectuals. La data límit de presentació d’obres és el 15 de març. L’acte de lliurament de premis es farà el diumenge 2 de maig a les 12 del migdia a Can Borrell.

Com deia la regidora, atesa la situació de pandèmia en què ens trobem, a banda de presencialment en paper, els treballs també es poden presentar telemàticament enviant-los a l’adreça jlloret@ademunt.cat. Caldrà enviar-hi un document amb l’obra presentada i un altre document a part amb les dades personals, tal com detallen les bases. El format ha de ser Microsoft Word o OpenOffice; no s’acceptaran documents en format pdf. Si els documents enviats no compleixen els requisits establerts a les bases, es consideraran invàlids i no entraran al concurs literari.