Nous èxits del Club Patinatge d’Arenys de Munt

El passat cap de setmana ha tingut lloc a Igualada el Campionat de Catalunya Infantil on la Mireia Martinez ha representat al Club Patinatge d’Arenys de Munt.

La Mireia va executar un gran disc curt obtenint una 8ª plaça provisional, en el disc llarg va acabar pujant a una 5ª posició la qual la classifica directament per el Campionat d`Espanya que tindrà lloc el proper mes d’octubre a Santander. La seva entrenadora, Gessica Pi s’ha mostrat molt satisfeta per la tota la feina per part de la Mireia.

La patinadora ha realitzat una gran temporada en Lliure obtenint: Medalla de Bronze en el Campionat de Barcelona i 5ª posició en el Campionat de Catalunya. Mireia Martínez explica que està molt contenta amb el resultat del campionat i amb la temporada en general.

Mireia Martínez disputarà el campionat d’Espanya en el que s’ha marcat com a objectiu superar el primer disc.

Tots aquests grans resultats els ha combinat amb una gran temporada en la modalitat de PARELLES D`ARTÍSTIC categoria Cadet amb el seu company Aleix Bou que han estat seleccionats per la Federació Espanyola per participar al Campionat d`Europa.

I la Neus Romo, també del Club Patinatge d’Arenys de Munt, ha finalitzat la seva temporada amb una quarta posició al Campionat de Catalunya. Gessica Pi explica que els nervis van traicionar a Neus Romo i no va poder fer l’integratiu obligatori, fet que va provocar que perdés la posició de podi. Tot i així, ha qualificat d’espectacular la seva temporada.

La seva  temporada va començar a Iniciació B on va superar el nivell i sense parar a arribat a aconseguir la Iniciació A i el Certificat per participar al Campionat de Barcelona. En el seu primer campionat com a Benjamina de primer any es va classificar pel Campionat de Catalunya obtenint aquesta quarta plaça.

I el passat cap de setmana sis patinadores del club han participat a les proves federatives que van tenir lloc a Caldetes. Les patinadores Marina Jimeno i Maia Vives van assolir el nivell iniciació B amb èxit i la Queralt Fons, l’Aina Galofre i la Martina Mayans van superar el nivell d’iniciació C.