Nous compromisos de lliga per tots els principals equips

El Centre d’Esports Arenys de Munt SolarTradex visita la pista del Shum Maçanet en la 3a jornada de l’OK Plata. L’Arenys de Munt arriba a la cita després de sumar la primera victòria de la temporada davant el Barça Atlètic en la darrera jornada. Els d’Enric Daumal Saurí esperen prolongar la bona dinàmica.

Passem al futbol sala. Ens centrem primer en el masculí, que disputa la 6a jornada de lliga. Visitarà la pista del Sant Quirze, 7è classificat mentre que l’Arenys de Munt és 3r. El conjunt dirigit per Tati Torres segueix invicte i buscarà seguir a la part alta de la taula. I el femení disputa la 4a jornada de la 1a divisió. Rebran al Babar, 11è classificat mentre que el conjunt dirigit per Joan Jové Peralta és 3r amb 6 punts.

I per últim hem de parlar de futbol. El primer equip rebrà la visita de la Verdiblanca de Mataró en la 8a jornada de la Quarta Catalana. I per la seva part, els veterans disputen la 6a jornada de la 1a divisió. Visitaran al Sant Cebrià amb l’objectiu de seguir sumant victòries que els permetin mantenir-se a la part alta de la taula.