Nous campionats del Club Patinatge d’Arenys de Munt

Aquest cap de setmana la patinadora, Mireia Martinez, ha iniciat la seva temporada de individual al Campionat de Barcelona de la Categoria Cadet A. Mireia Martinez s`estrena en aquesta categoria sent Cadet de primer any.

La patinadora ha realitzat un bon disc Curt el qual l’ha posicionat a les portes del podi, en la 4ª posició, i el Disc Llarg l’ha defensat amb èxit de principi a fi obtenint finalment una 5ª posició. Ella mateixa explica que està contenta del resultat tot i no haver pogut entrenar prou pels problemes de salut que ha tingut.

Ara l’esportista ja es prepara amb força per participar al Campionat de Catalunya que tindrà lloc el 15 i 16 de juny a Mollerussa.

D’altra banda la patinadora aleví, Lorena Cantillo, ha disputat el Campionat de Preselecció amb la finalitat de classificar-se pel Campionat de Barcelona en la categoria A. La patinadora va realitzar un excel·lent disc Llarg amb el qual va aconseguir una meritòria 6a posició de manera que es va fer amb una plaça per el campionat de Barcelona Aleví A.

I el passat dissabte dia 18 de Maig, 8 patinadores d’iniciació del club van participar al trofeu de Sant Iscle de Vallalta. Totes les patinadores van defensar els seus balls amb gran entusiasme, bona tècnica i elegància a les seves diferents categoríes.

Queral Fons va quedar primera classificada, Julia Martín segona, Claudia Rico primera classificada i Laia Clemente dotzena. I en promoció Claudia Estrada va quedar quarta, Ares Martinez primera, Uxia Romo quarta i Noa Oliva tretzena classificada.