Nou mal cap de setmana esportiu pels principals equips del poble. Empat del futbol sala masculí i derrotes del femení, futbol i bàsquet

Comencem parlant de futbol sala masculí. El Club Futbol Sala Arenys de Munt rebia al Lleida en la 8a jornada del playoff de permanència. Els de Tati Torres van aconseguir un empat a 4 en un partit obert i disputat i trenquen una mala dinàmica de derrotes. L’entrenadora destaca…

Seguim parlant de futbol sala però ara toca centrar-nos en el femení que malauradament torna a sumar una nova derrota. L’Arenys de Munt s’enfrontava a l’Industrias Santa Coloma en l’11a jornada de la primera divisió. Les de Joan Jové van ser superades pel conjunt visitant per 1 gol a 4. Després d’aquesta derrota, l’Arenys de Munt cau fins la 6a posició amb 19 punts. Escoltem al tècnic.

Repassat el futbol sala, parlem ara de futbol. També mal resultat pel primer equip en la 13a jornada de la quarta catalana, ajornada en el seu moment. L’Arenys de Munt va caure per 5 gols a 4 en el camp del Rocafonda però manté la 3a posició amb 16 punts. Els arenyencs van caure en un partit amb polèmica per les decisions arbitrals. Aquesta és la valoració que en fa Cristian Pajuelo.

I per últim hem de lamentar la derrota del bàsquet. Derrota per la mínima i a la prorroga de l’Amunt Basquet a la pista del Sant Pol (58-56). L’equip de Xavi Morago tornava a la competició després de diverses setmanes aturats i no van poder aconseguir la victòria. L’escoltem.