Nou cicle de Caminades a la Fresca, aquest juliol

El proper dimecres, dia 5 de juliol, arrenca el Cicle de Caminades a la fresca organitzat per l’Ajuntament i guiades per Gaspar Casals. Un clàssic ja als estius d’Arenys de Munt. Com bé deia el propi Gaspar Casals, podríem dir-li passejades d’estiu perquè de fresca poca. En qualsevol cas, sigui quin sigui el seu títol, l’important és que un any més es tornaran a celebrar. Abans de repassar una a una les quatre passejades programades hem de comentar l’objectiu del cicle. Gaspar Casals explica que sempre es marca dues premisses: abastar el màxim de territori possible i passar per zones no tant habituals.

Ara sí és moment de repassar els diferents recorreguts de les caminades. La primera serà, com dèiem, el dia 5. Es sortirà a les 7  de la tarda des de la Plaça de l’Església i s’anirà fins al Rial de la Rectora, la Mitja Taronja i al Rial d’en Botifarra abans de tornar a la plaça.

La següent serà el dijous dia 13. En aquest cas es sortirà des de Sobirans i es visitarà la Creu de Rupit, Can Cintet, el Corral i el Sot dels Llorers.

Més caminades. El dimecres dia 19 es sortirà des de Can Jalpí per anar a Can Segrera, El Remei, el Camí de Caldetes i Vall de Gata fins tornar a Can Segrera.

I la darrera passejada serà el dia 26. Es clourà el cicle sortint des de Collsacreu per visitar la Plana de les Bruixes, el Sot d’Oradella, Valldellunes i el Turó de Ca l’Arquer fins tornar a la Plana de les Bruixes.