Nou cap de setmana esportiu per endavant. Juguen tots menys els veterans del futbol

Comencem l’habitual prèvia dels divendres parlant d’hoquei sobre patins. El Centre d’Esports Arenys de Munt Solar Tradex rep al Noia Freixenet en el partit corresponent a la 15a de l’OK Lliga. L’Arenys de Munt després de sumar una victòria en la darrera jornada i s’enfrontaran al 3r classificat. Així espera el partit el tècnic arenyenc, Enric Daumal Saurí.

Passem futbol sala, ens centrem primer en el compromís del masculí. El conjunt dirigit per Gerard Artigas Torrent rep al Castellà en la 13a jornada de la 3a divisió. Els arenyencs arriben a la cita després de l’ensopegada a la pista del Sant Joan de Vilassar i amb ganes de revertir la situació. Escoltem al tècnic.

I el femení es desplaça fins la pista del Babar en la 11a jornada de la 1a divisió. Les de Joan Jové afronten el matx després de la sorprenent derrota davant del Parets. El Babar és 7è amb 9 punts.

I per últim hem de comentar que el Sènior de futbol buscarà la seva 9a victòria consecutiva al camp del Canet, en el derbi comarcal.