Nou cap de setmana esportiu; juguen tots menys els veterans del futbol

Iniciem la prèvia del cap de setmana comentant el compromís de l’hoquei. El Centre d’Esports Arenys de Munt Solar Tradex es desplaça fins a Galicia, a Corunya, per jugar contra el Liceo, 2n classificat. Duel de màxima exigència pels d’Enric Daumal Saurí però que arriba en el millor moment de la temporada pels arenyencs després de sumar 4 dels darrers 6 punts possibles. Així espera el partit el tècnic arenyenc.

Repassat l’hoquei, canviem de disciplina i ens centrem en el futbol sala. Primer parlem del masculí. Els de Gerard Artigas Torrent afronten la 14a jornada de lliga a la pista del Parets, 4t per la cua, mentre que l’Arenys de Munt és 6è.  Escoltem la prèvia de l’entrenador arenyenc.

I per la seva part, el femení atura la seva activitat domèstica i disputa la segona eliminatòria de la Copa Catalunya davant el Manlleu. Les de Joan Jové Peralta van aconseguir aquesta plaça després d’eliminar al Mataró en la primera ronda.

Per últim, ens queda parlar del futbol. El primer equip disputa la 16a jornada de la 4a  catalana al camp del Pla d’en Boet. Els de Christian Pajuelo Cerrillo buscaran la seva 11a victòria consecutiva i allargar el gran moment que travessen.