Nou cap de setmana esportiu amb compromisos per tots els principals equips d’Arenys de Munt

Comencem la prèvia del cap de setmana repassant l’enfrontament de l’hoquei perquè el Centre d’Esports Arenys de Munt Solar Tradex disputa la 17a jornada de l’OK Lliga Plata. Ho farà rebent al Sant Feliu, 9è classificat. Per tant, a priori, partit propici perquè els d’Enric Daumal consolidin els seu liderat. Escoltem a l’entrenador.

Fet l’hoquei, ens movem de pavelló i ens centrem en el futbol. El primer equip de Fubol juga a casa contra el Mataró Atlètic sala. I pel que fa al Futbol sala parlem del masculí que disputa la 21a jornada de la 3a divisió rebent al 3r classificat, el Jesus Maria. Es presenta un duel complicat, difícil i exigent per un Arenys de Munt que no passa pel seu millor moment. Els de Gerard Artigas són 10ens amb 24 punts.

Torn del femení que juga la 17a jornada de la 1a divisió davant el Badalona Futsal Iris, 6è classificat a la taula mentre que l’Arenys de Munt és 3r, 8 punts per sobre. Les de Joan Jové volen seguir amb les bones sensacions i seguir a la part alta de la classificació.

Per últim ens queda el bàsquet. L’Amunt Bàsquet juga el seu partit corresponent a la jornada número 20 davant del líder, el Sant Fost que lidera la categoria amb un balanç de 15-1. Per tant, es preveu un partit molt complicat pels de Xavi Morago però que afronten amb il·lusió.