Nou cap de setmana esportiu amb compromisos per tots els equips menys el bàsquet

L’hoquei disputa la 3ª jornada de l’OK Lliga Plata. El Centre d’Esports Arenys de Munt Solar Tradex s’enfronta aquí a casa al Liceo B, 5è classificat. Els d’Enric Daumal volen seguir contant els seus partits per victòries. Així espera el partit el tècnic.

Per la seva part , el Club Futbol Sala Arenys de Munt disputa demà dissabte la 5a jornada de lliga davant el CN Caldes. Ho farà, de nou, a domicili i amb ganes de prolongar la ratxa de victòries. Els de Gerard Artigas s’enfrontaran a l’actual 6è classificat. Escoltem a Gerard Artigas.

I seguim parlant de futbol sala, ara en clau femenina perquè l’Arenys de Munt es desplaça a la pista del Sabadell en la 3a jornada de la 1a divisió. Encara sense conèixer la victòria, les de Joan Jové afronten el partit amb motivació.

I per últim hem de parlar de futbol. L’equip de 4a catalana rep diumenge al Cerdanyola amb l’objectiu de seguir sumant de 3 i a la caça del liderat. Els de Cristian Pajuelo són segons a la classificació a un punt del líder. Per la seva part, el Cerdanyola és 9è a la taula. Escoltem la prèvia de l’entrenador.