Nou cap de setmana esportiu a l’horitzó amb compromisos per tots els equips

Comencem parlant d’hoquei sobre patins perquè el Centre d’Esports Arenys de Munt Solar Tradex disputa la 2a jornada de la Lliga Catalana a la pista del Caldes. Els d’Enric Daumal Saurí no van començar la lliga de la millor manera al caure davant el Lleida i esperen revertir la situació. Així espera el partit el tècnic.

Passem al futbol sala, i ens toca repassar el partit que té per endavant l’equip femení. Les de Joan Jové Peralta es desplacen fins la pista del Sabadell en la 3a jornada de la 1a divisió. Les arenyenques han començat la temporada de la millor manera al sumar dues victòries en dos partits.

Obrim ara el bloc del futbol. Parlem primer del Sènior A que rep al Calella en la 6a jornada de la 4a catalana. L’equip dirigit per Cristian Pajuelo Cerrillo afronta una nova jornada de lliga amb l’objectiu de tornar a sumar de 3.

I el Sènior B es desplaça fins el camp del Masnou Atlètic per jugar també la 6a jornada de la 4a catalana. Els d’Eric Andrés Masoliver volen confirmar la millora de sensacions sumant els primers punts de la temporada. Al davant tindran a l’antepenúltim classificat amb un punt.

I per últim, hem de fer la prèvia dels veterans, que es desplacen fins al camp del Sant Miquel per disputar una nova jornada de lliga. Els de Raul Serrano Garcia buscaran els 3 punts per tornar al liderat.