Nou cap de setmana amb compromisos per tots menys l’hoquei. Juguen els dos futbol sala, el futbol i els veterans de futbol

Doncs avui hem de començar la prèvia dels divendres directament amb el futbol sala. Ens centrem primer en el masculí que disputa la 19a jornada de la 3a divisió Nacional. Els de Gerard Artigas Torrent es desplacen a la pista del Prosperitat, 12è classificat amb 21 punts, mentre que l’Arenys de Munt és 10è amb 23. Els arenyencs no arriben en el millor moment però es troben davant d’una gran oportunitat per revertir la situació.

Passem al femení perquè el conjunt dirigit per Joan Jové Peralta rebrà al Manlleu en la 15a jornada de la 1a divisió. Els visitants són antepenúltims amb 11 punts. Per la seva part, l’Arenys de Munt és 3r amb 25 i buscaran tornar a sumar de 3 després de la inesperada derrota contra el Prosperitat la setmana anterior. Escoltem al tècnic.

Moment de passar al futbol. El primer equip s’enfronta al Premià de Dalt, 4t classificat.

I els veterans, per la seva part, aniran a Palautordera per enfrontar-se al Palautordera en la 17a jornada de lliga. Els de Raul Serrano Garcia buscaran sumar tres punts que els permeti retallar la diferència amb el líder.