Nou cap de setmana amb compromisos esportius pel futbol sala masculí i femení, futbol i bàsquet

Tal com ja vam dir dilluns passat, el primer equip d’hoquei ha finalitzat la temporada així que avui comencem parlant de futbol sala. Primer del masculí, que juga dissabte davant el Lleida, a casa en la 8a jornada del playoff de permanència. Els de Tati Torres afronten el partit amb l’objectiu de seguir guanyant experiència i sensacions positives de cara a la propera temporada. Escoltem a l’entrenadora.

Seguim amb el futbol sala, ara centrats en el femení que rep dissabte a l’Industrias Santa Coloma, partit corresponent a l’11a jornada de la Primera Divisió. Les de Joan Jové arriben immerses en una mala dinàmica i amb l’objectiu de recuperar el joc i els resultats de la primera part de la temporada. S’enfronten a un rival difícil, tercer classificat. Una bona oportunitat per capgirar la situació. Aquesta és la prèvia que fa Joan Jové.

Canviem de disciplina i toca repassar ara el futbol. El Club Esportiu Arenys de Munt es posarà al dia amb calendari al jugar el partit ajornat amb el Rocafonda. Serà dissabte, a Mataró. L’Arenys de Munt arriba mermat al xoc al comptar amb 6 baixes. Els de Cristian Pajuelo tractaran de superar la situació i sumar els 3 punts. L’escoltem

I per últim hem de parlar de bàsquet, que després de diverses setmanes d’aturades torna a la competició. Ho farà davant el Sant Pol, a fora. L’Amunt Basquet afrontarà el partit amb ganes de tornar a sumar una victòria en una pista complicada. Escoltem la prèvia de l’entrenador, Xavi Morago.