Nou cap de setmana amb compromisos de lliga per tots els principals conjunts arenyencs, amb l’Arenys de Munt vs Tordera de plat fort

Divendres de prèvia i la comencem parlant d’hoquei perquè el Centre d’Esports Arenys de Munt Solar Tradex afronta un transcendental derbi de comarca davant el Tordera, 4t classificat. Queden 4 finals perquè els d’Enric Daumal aconsegueixin l’ascens directe a l’OK Lliga. L’escoltem.

Passem al futbol sala que com sempre destaquem dos partits; el masculí i femení. Anem per parts i repassem l’enfrontament del masculí. L’Arenys de Munt rep al Grups Arraona en la 23a jornada de la 3a divisió. Els de Gerard Artigas arriben en un dels millors moments de la temporada després d’encadenar dues victòries consecutives. Rebran al cuer, per tant, a priori, sembla una bona oportunitat per ampliar la dinàmica guanyadora.

Repassat el masculí, ens centrem ara en el femení que visita la pista del Futsal Mataró en la 19a jornada de la 1a divisió. El conjunt dirigit per Joan Jové visita al 8è classificat amb l’objectiu de seguir amb la impressionant dinàmica. L’Arenys de Munt no coneix la derrota des de fa un mes i mig, quan va davant el Sant Cugat.

El futbol s’enfrontarà a la Juventus en la 24a jornada.

I dit això ens queda per repassar el partit del bàsquet. L’Amunt Basquet juga la 22a jornada de lliga, última de la 1a fase. Ho farà davant el CB Llinàs, 7è classificat. Així espera el partit el tècnic, Xavi Morago.