Nou cap de setmana a la vista amb compromisos per tots els equips: juguen l’hoquei, el futbol sala femení i masculí i el bàsquet

Comencem parlant d’hoquei, el Centre d’Esports Arenys de Munt Solar Tradex disputa diumenge la 13a jornada de l’OK Lliga Plata. Els d’Enric Daumal reben al Vendrell, 3r classificat a la lliga. Per tant, duel de màxima exigència pels arenyencs que volen seguir amb la bona dinàmica i ampliar la seva avantatge. Escoltem la prèvia de l’entrenador.

Repassat l’hoquei anem a conèixer els rivals del futbol sala. Ens centrem primer en el masculí que juga aquí a casa davant del Gràcia Futbol Sala en la 15a jornada de la 3a divisió. Els de Gerard Artigas reben al 4t classificat mentre que l’Arenys de Munt és 13è. Així espera el partit el tècnic.

Seguim amb  el futbol sala, parlem ara del femení, que juga demà dissabte contra l’OAR Gràcia en el partit corresponent a la 12a jornada de la 1a divisió. Les de Joan Jové arriben en un moment i són 3rs mentre que el rival és penúltim. Moment ara d’escoltar a l’entrenador.

I per últim, hem de conèixer el partit del bàsquet. L’Amunt Bàsquet es desplaça a la pista del Ronsana, 3r classificat a la lliga amb 9 victòries. Per la seva part l’Amunt Bàsquet és 10è amb dues victòries. Escoltem al tècnic Xavi Morago.