Nou cap de semana esportiu amb victòries de l’hoquei, el futbol sala femení i del futbol, empat del futbol sala masculí i derrota del bàsquet

Comencem destacant la victòria de l’hoquei. El Centre d’Esports Arenys de Munt Solar Tradex visitava la pista del Rivas en la 19a jornada de l’OK Lliga Plata. Els arenyencs tenien marcada amb vermell aquesta jornada per la transcendència que tenia. Si guanyaven i l’Alcoi superava a l’Alcobendas, els de Raul Castillo es col·locaven a 1 punt de la segona plaça. L’Arenys de Munt va complir la seva part però l’Alcobendas va superar als alcoians. Escoltem a Raul Castillo.

Canviem de disciplina i parlem de futbol sala. Concretament del masculí. El Club Futbol Sala Arenys de Munt rebia dissabte al Salou en la tercera jornada del playoff de permanència. Els arenyencs venien de dos derrotes i van aconseguir trencar la mala dinàmica. Això sí, només amb un empat i que no els permet sortir de la darrera posició. Tati Torres creu que mentalment era necessari sumar punts.

Les que sí van aconseguir la victòria en un partit clau van ser les jugadores del futbol sala femení. Les de Joan Jové s’enfrontaven a l’Olímpic Floresta, 2n classificat en la 5a jornada de la 1a divisió. Les arenyenques continuen intractables i sense cedir ni un punt. L’entrenador, Joan Jové destaca la gestió de la situació de l’equip.

Qui també disputava un partit clau, derbi, era el futbol. El Club Esportiu Arenys de Munt disputava ahir la 10a jornada contra el Canet. Els arenyencs van ser superiors i es van imposar amb comoditat per un 2 a 0, que els apropa a les primeres posicions de la taula. Cristian Pajuelo es mostra satisfet pel resultat i destaca el treball realitzat.

I per últim hem de lamentar la derrota del bàsquet que segueix sense conèixer la victòria. L’Amunt Bàsquet jugava ahir contra el Santa Perpetua i va caure per 68 a 53. L’entrenador, Xavi Morago lamenta la derrota però destaca els ànims dels jugadors.