Neix a Arenys de Munt la Plataforma ciutadana per la Via Unilateral amb l’objectiu d’anar plegats per aconseguir la independència de Catalunya

Ciutadanes i ciutadans d’Arenys de Munt impulsen la creació d’aquest moviment com una proposta per desbloquejar la situació de desconcert i divisió que viu l’independentisme. Vicenç Ibañez, portaveu de la plataforma, explica que l’objectiu és que els ajuntaments, com el d’Arenys de Munt, aprovin una moció per aconseguir aquesta via unilateral.

Per aquest motiu, pensen que aquesta proposta que neix a Arenys de Munt es pot fer extensiva a altres municipis de Catalunya, i ser un exemple d’unitat, de la mateixa manera que es van aconseguir fer consultes arreu, a partir de la consulta del 2009 d’Arenys de Munt.

En aquest sentit, i com a primera acció, aquest cap de setmana i dilluns, i també el cap de setmana del 7 i 8 de novembre es farà una recollida de signatures, a la plaça de l’església. Els trobareu d’11 del matí a 2/4 de dues.
L’objectiu com dèiem, és demanar als polítics, el debat i l’aprovació d’una moció de compromís de l’Ajuntament amb la via unilateral, instant als partits polítics a dissenyar una estratègia comuna de ruptura amb l’estat.