Narcís Sala guanya el 1r premi d’una Nit Bruixa que va tornar a ser un èxit de participació

El passat dissabte, Arenys de Munt va acollir la 16ena edició de la Nit Bruixa, el concurs de pintura ràpida nocturn que organitza Amics per l’art del Maresme, i que ja s’ha establert com un clàssic als circuits de concursos de pintura d’arreu de Catalunya.

Un any més els carrers d’Arenys de Munt es van omplir d’artistes que van triar un lloc del poble per representar-lo a la seva obra. En total, hi van participar 33 pintors i pintores, sis dels quals eren de categoria infantil, i no concursaven. El primer premi va ser per Narcís Sala, un pintor consolidat en el mon de la pintura ràpida.

El segon premi va ser per Jordi Torrent, pintor ben conegut d’Arenys de Munt, el tercer va ser per Ramon Pujolà, un habitual de la Nit Bruixa i el premi social va ser per Maria Jesús Gonzàlez, que també el va guanyar l’any passat.

Hem valorat l’edició d’enguany amb Roser Soms, presidenta d’Amics per l’art del Maresme.

Les obres estaran exposades a la Sala d’Exposicions fins el dia 14 d’agost. En aquest enllaç pots veure les imatges de tots els guanyadors: https://www.facebook.com/AmicsPerLArtDelMaresme/photos/pcb.5722251851152561/5722250227819390/