Música, titelles i sardanes són les propostes culturals per aquest cap de setmana

L’Ajuntament d’Arenys de Munt ha programat noves propostes pels caps de setmana del mes d’agost. Concretament aquest dissabte a 2/4 de 10 del vespre a l’Espai 1 d’octubre podrem gaudir d’un concert a càrrec d’Abril Saurí i Armando Erenas. D’altra banda, diumenge a les 9 de la nit a la Plaça de l’Església hi ha programada una activitat dirigida als més petits. Es tracta d’un espectacle que porta per nom “La Princesa i el Drac” i serà a càrrec de la companyia Sim Salabim. Sobre la programació d’activitats en una situació delicada com la que vivim, l’alcalde, Josep Sánchez, explica que són conscients del difícil context actual però creu que també ens mereixem gaudir d’activitats lúdiques i d’entreteniment.

Això sí, l’Alcalde deixa clar que les activitats s’han de desenvolupar complint amb les mesures de seguretat.

I aquest diumenge comença el cicle de ballades de sardanes que es fan cada estiu a la plaça de l’església d’Arenys de Munt. L’ajuntament no havia anul·lat el compromís amb les cobles que vindran i s’ha decidit que aquestes es faran. La primera tindrà lloc aquest diumenge. Maria Canaleta de l’associació sardanista d’Arenys de Munt, explica que hi haurà 3 ballades i que es comptarà amb la Cobla Premià, la Vila d’Olesa i la Ciutat de Granollers. Les dues primeres ballades seran diumenge a les 7 de la tarda, i la darrera es farà dissabte a les 10 del vespre.

Respecte a les mesures les ballades es faran amb normalitat, tot i que s’haurà d’utilitzar gel hidroalcohòlic, i els espectadors hauran de respectar la distancia de seguretat i portar mascareta.