Munt Games, l’editorial de jocs de taula d’Arenys de Munt, treu al mercat un joc nou. Es diu Tutankamon

Com es pot deduir pel nom, aquest joc té l’antic Egipte com a eix vertebrador. De fet, la caixa del joc ja és una piràmide. Tutankamon és un joc de taula familiar, a partir de 8 anys, amb jugades ràpides on la rapidesa visual és el factor principal. Poden participar-hi de 2 a 8 jugadors, i les partides poden durar uns 20 minuts.

La mecànica de joc de Tutankamon fa que sigui divertida per a jugar conjuntament grans i petits. En cada ronda es mostra una carta de jeroglífic que indica als arqueòlegs el personatge o els personatges que donen punts. Els arqueòlegs hauran de ser ràpids per tapar amb el palmell de la mà els personatges correctes abans que la resta. Hi ha personatges encantats i cartes especials, com la mòmia, els escorpins i els tresors. Guanya el primer jugador que aconsegueix 15 punts o el jugador que ha obtingut més punts en el moment en què s’acaben les cartes de jeroglífic.

El preudel producte és de 21,95€, però han volgut recompensar els mecenes amb un preu de sortida al Verkami més econòmic, de 19€ . Durant les primeres 48 hores va tenir un preu de 18€.

Pel que fa a la campanya de Verkami, l’objectiu inicial són 3.500€, i ara mateix ja en porten aconseguit un 35% de l’objectiu. El joc està creat per Miguel Bustillo, i amb dibuixos de Julilustrador. El Disseny i edició compta amb Joel Displàs i Silvana Herce. A l’informatiu hem parlat amb Silvana Herce, on ha explicat la dinàmica del joc, la campanya de mecenatge, i que entre mitjans i finals de juny es podran començar a fer les entregues del Tutankamon, just perquè s’hi pugui començar a jugar amb el bon temps.