Mossos d’Esquadra continuen investigant si hi ha més persones implicades en el desmantallament d’una plantació de marihuana

Mossos d’Esquadra de la comissaria d’Arenys de Mar, en col·laboració amb agents de la Policia Local d’Arenys de Munt, han detingut un home de 35 anys de nacionalitat Bosniana i veí de Barcelona, com a presumpte autor d’un delicte contra la salut pública.

La Policia Local d’Arenys de Munt va rebre l’avís que hi havia una plantació de marihuana en una finca situada entre els termes municipals d’Arenys de Munt i de Sant Iscle. Quan van comprovar aquestes sospites van localitzar, en mig d’una zona boscosa que l’ocultava, dins el terme municipal de Sant Iscle, una parcel·la amb 1925 plantes de marihuana. La plantació disposava d’una caseta d’obra en què una persona feia tasques de vigilància.

Els agents van informar d’aquests fets a la Unitat d’Investigació dels Mossos d’Esquadra d’Arenys de Mar què van organitzar un dispositiu amb l’objectiu de desmantellar la plantació. Els agents van detenir al vigilant que vivia en la caseta de la mateixa parcel·la per un delicte contra la salut pública. En dóna més detalls el Caporal de la Policia Local, Xavier Geli.

El detingut va passar a disposició judicial el 2 d’octubre i el jutge va decretar la seva llibertat amb càrrecs.