Mossèn Prosper marxa d’Arenys de Munt per tornar a Dapaong després de tres anys com a vicari de la Parròquia

Mossèn Prosper, vicari de la Parròquia d’Arenys de Munt marxarà del poble després de 3 d’anys per tornar a la seva població natal, Dapaong, al Togo.

Mossèn Pròsper Mibé Lare va arribar al poble a l’estiu del 2019 arrel d’un conveni signat entre el bisbat de Girona i el bisbat de Dapaong, on Mossèn Joan Soler va ser rector.

El passat mes de juliol, el programa la Veu de la Parròquia va estar dedicat en gran part a Mossèn Prosper, qui hi va assistir personalment. El va acompanyar Mossèn Joan Soler qui va destacar la seva visió d’una església jove, il·lusionada i amb ambició de anar cap endavant.

Després va prendre la paraula Mossèn Prosper, qui recordava l’alegria immensa que va tenir quan va rebre la notícia que venia cap a Arenys de Munt.

Sobre el període d’adaptació, Mossèn Prosper explicava que va ser complicat per dos principals motius: la dificultat per comunicar-se i entendre’s amb la gent a l’arribada i també per totes les restriccions socials que hi va haver durant la pandèmia.

Per últim, Mossèn Prosper va agrair l’acollida per part de la gent d’Arenys de Munt i va enumerar els records més importants que s’emporta del poble.