Mossèn Joan Soler posa en marxa a Arenys de Munt l’Associació Amics de Dapong

El nou mossèn, Joan Soler s’està adaptant al dia a dia de la parròquia d’Arenys de Munt. Recordem que va agafar el relleu de mossèn Elies Ferrer el passat 11 de novembre, durant la Festa Major de Sant Martí.

En aquestes setmanes, ha pogut conèixer el consell parroquial, la catequesis, Càritas i també el nou temple. Aquest primer any serà de descoberta, per valorar el que és bo de la parròquia i el que es pot millorar.

Durant els darrers anys el mossèn va viure a Dapong, a l’Àfrica, on va endegar diversos projectes: una llar per joves, una escola d’adults i un nou col·legi a la parròquia. Mossèn Joan Soler ha explicat que haver conegut Jesús el porta a ajudar als altres.

Des d’Arenys de Munt seguirà vinculat a l’Àfrica ja que té en marxa l’Associació Amics de Dapong per recaptar ajudes econòmiques per ajudar a pagar professors, o aconseguir noves beques per estudiants.

mossèn ha explicat que aquests diners també poden servir per fer petites botigues, amb les quals els habitants de Dapong puguin obtenir els suficients beneficis per viure.